Recent Posts

English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Bumerang - Yazarkafe

Cuma, Kasım 27, 2009

15 Adet 12×12 cm örgü parçadan oluşan bir kedi hem de yastık … Beden Kısmı : İlk önce örgü parçalar birbirine dikilir, sadece yüz için bir parçalık yer bırakılarak 45×45 cm bir yastık elde ediyoruz. Bu parçalar haroşo , düz , pirinç v.b şekillerde örülen parçalardır. Yüz Kısmı:
Kedinin yüzü için bıraktığımız yere üç gen bir parçayı tığ ile ikili trabzan şeklinde örüyoruz. Ve boş kalan yere yerleştirip dikiyoruz. Gözleri hazır göz aksesuarlardan , yanakları ise arka tarafına yerleştirilen elyaf ile dolgunluk verilip dikiliyor. Burnu için küçük bir yuvarlak parça örülür ve iki kat yünden bıyık yapılır. Yastığı oluşturmak için arka yüzüne polar kumaştan 45×45cm parça kesilerek dikilir.İçi elyaf ile doldurulur. Kuyruk kısmına da ince uzun bir polar kumaşı karşılıklı dilim dilim keserek oluşturuyoruz. Çocuk odasına , kedi seven bir arkadaşınıza hediye olarak, koltuk üzerine aksesuar olarak ta kullanabilirsiniz… miyaaavvv!!!
kaynak: www.deryabaykal.com
RESİMLERE TIKLAYARAK BÜYÜK HALLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ
AYRICA SAYFANIN SAĞ BAŞINDAKİ GOOGLE DANTELMODELLER GRUBUZA MAİLİNİZ İLE ÜYE OLURSANIZ TÜM EKLENEN MODELLER ANINDA MAİLİNİZE GELECEKTİR
Tepkiler:

0 yorum:

Unordered List

Blog Archive

Social Icons

Featured Posts

Most selected posts are waiting for you. Check this out

Followers

Text

Featured Posts

sponsor bağlantılar

Comments

Recent Posts

Popular Posts

Sponsor bağlantılar

ÖRGÜVİDEOLARI

Text Widget