Recent Posts

English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Bumerang - Yazarkafe

Cuma, Haziran 01, 2012





boncuk oda takımı
kum boncuk ve boru boncuk kullanıyoruz .ipi bu 60 yada 70 nolu naylon dantel ipleri olurya onları 2 kat olarak kullanın ipi iğneye taktıktan sonra iyice gerdirinki işlerken ip bükülmesin bazıları misina, hayalet ip  kullananlar da oluyor en güzeli naylon dantel ipiyle oluyor.


1:ipimize 11 boncuk dizelim ve en baştaki yani 1. boncuğun içinden geçirerek yuvarlak yapalım.
ipe bir boru 3 boncuk 1 boru boncuk geçirerek hemen dibindeki boncuğun içinden geçirelim.


şimdi iğnemizi boru boncuğun içinden yukarı doğru geçirin .boru boncuğun başına çıkmış olucağız.

boru boncuğun başna çıktık şimdi 3 boncuk 1 boru takıp hemen dibindeki ilk boncuktan geçirin .sonra iğneyi boru boncuktan yukarı doğru geçirin …

12 boru boncuğumuz olacak .12 . borudan sonra iğneyi 1. boru boncuğun içinden geçirip tekrar yukarı çıkıyoruz

3 tane kum boncuk ipe dizelim ve elimizdeki motifi ters çeviripiğneyi 2 boncuğun içinden geçirelim .resimdende net bir şekilde anlaşılıyor zaten


 göbeğimiz bitti .şimdi iğneye 5 boncuk diz alt sırada ki 3 boncuğun 2. sinden iğneyi geçir .sonra 7 boncuk ,daha sonra 9 boncukla aynı sıraları tekrar edin
son sıra 1 boru 3 kum boncuk 1 boru şeklinde devam edin …
kaynak evdeyiz net

Resimlere tıklayarak büyük halini görebilirsiniz Click here for diagram
Tepkiler:

1 yorum:

esma dedi ki...

Müthiş, çok güzel kum boncuk çalışması,hep bunu öğrenmek istiyordum,ellerinize,emeğinize ve yüreğinize sağlık, çok teşekkür ederim ,sevgilerimle....

Unordered List

Blog Archive

Social Icons

Featured Posts

Most selected posts are waiting for you. Check this out

Followers

Text

Featured Posts

sponsor bağlantılar

Comments

Recent Posts

Popular Posts

Sponsor bağlantılar

ÖRGÜVİDEOLARI

Text Widget