Pazartesi, Haziran 04, 2012

Tığ işi çiçekler ve şemaları








pansy glazki.U bana farklı bir iş parçacığı ... sarı ve mor an.glazok kaba bir açıklama, thread "blues": Yaklaşık 12 STS daha fazla kaynaşmak sarı bir daire ..., yaprakları üzerinde dairenin iki döngüler, dört döngü vyvyazyvaem döngü bölmek, sadece açmak provyazyvaem, her zaman için bir döngü izi aşağıdaki dizi çevirin. basit örgü, eser sayısı bir dizi bir döngü iz azalır. numarası prsto örme, vd. döngü izi bir dizi çıkarır. 3 döngüler kalan basit provyazyvaem sayısı ve bu yüzden de iki büyük yaprakları ... yaprakları mor bağlamak: 3 döngüler, 4 döngüler vyvyazyvaem daire, +2 seslendirdi vd açın. bir döngü iz sayısı. bir döngü iz sayısı. numarası ve devamı, azalır. ryad__-2 döngü iz. sayısı -2 döngü izi. Döngünün -1 sayısı, sadece üç petli.Esche ilişkilendirmek gerekir kaldı aynı Petal .. 
Büyük yaprakları sarı iplik bağlamak: istediğiniz gibi 1 satır sc ya da üçlü .. yaprak kravat çiçekler yeşil yapraklar, altında: Beş döngüler örme daire ve her döngü 3 döngü havadan bu tür için her döngü yaprak vyvyazhete, sadece tizler ile birinci ve ikinci kaynaşmak ve böylece dört döngüler, iplik tel üzerinde yaprakları ve sonra çiçekleri vardır ve yeşil iplik çiçek yaprakları dikmek ve tel Yeşil iplik sarın artı bir döngü sayısı 3:, çiçek ve tomurcuk ve bir sandıkta bunları birbirine sarmak hangi teller bir demet alıp ... sonra, büyük yaprakları kravat sonra tekrar kaynaşmak hava üç döngüler, toplayın, ileri, 2 döngüler, iki seri 1ryad : Sadece provyazyvaem, Satır 4: artı 5 satır: artı bir, numara altı: sadece çok sadece provyazyvaem, 7 ve 8 serisi, provyazyvaem, Satır 9: Sadece provyazyvaem, 11 satır: 1., 10 serisi çıkarır bir döngü çıkarır 12 serisi: sadece provyazyvaem 13 serisi: 1 pelyu, 14 satır azalır: Konu kesmekle, bir döngü çıkarır, 
sonra kenarına hava yaprağı menteşeli etrafında kravat güzeldi .... ve buket sapı yaprakları dikmek ... sadece 5 yaprak üzerine nakış yapmak ... Herhangi bir çiçek olabilir, çiçek sıcak bir demir ile rovnymy kenar olun. o bir delik, karton daire (kavanozlarınızı çapında daire, tuck bir buket dikmek olduğunu, bu nedenle ortasında siyah tel bir daire (zemin Tipo) kravat .. Konu tel .. jar (out yoğurt) alt ve alt bir demet .... yarım kavanoz kesilerek kanca ...... kahverengi iplik bir kavanoz kravat, kanca ... konuşmanın parlak iplik kravat ve pot tomurcuklarını dikmek .. sadece küçük yaprakları örme değil mi bir araya dikilmiş iki mor yaprakları))))))))) 
böyle bir şey ..... IT, CA TAM DEĞİL. 
BU Hercai menekşeler. http://4.bp.blogspot. com/_I70zs-11t ...% 2Bperfeito.jpg







Resimlere tıklayarak büyük halini görebilirsiniz Click here for diagram

Hiç yorum yok: