Recent Posts

English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Bumerang - Yazarkafe

Perşembe, Temmuz 02, 2015

Resimlere tıklayarak büyük halini görebilirsiniz Click here for diagram
Modelin Yapılışı
MOTİF YAPILIŞI:
Diyagramdaki model uygulanarak 4 adet motif yapılır. 1’er adet ön ve arka bedenler için, 1’er adet kollar için kullanılır.
Bedenler için kullanılan 2 adet motif, her iki tarafından birleştirilerek bedenin alt kısmı oluşturulur. Motifin son sırasında oluşan her filenin içine 4’er trabzan yapılır. Sonraki sıralarda trabzan üzerine trabzan yaparak örgüye ön ve arka beden olarak ayrı ayrı devam edilir.
Arka beden için; beden boyu 53 cm de yaka için örgü ortalanır ve ortadaki 24 trabzan örülmeden geri dönülür ve örgüye 2 parça halinde devam edilir. Yakanın her iki tarafından, her sırada 4 defa 2’şer trabzan eksiltilir. Beden boyu 63 cm de bitirilir.
Ön beden için; beden boyu 50 cm de yaka için örgü ortalanır ve ortadaki 15 ilmek örülmeden geri dönülüp, örgüye 2 parça halinde devam edilir. Yakanın her iki tarafından, her sırada 6 defa 2’şer, 3 defa 1’er trabzan eksiltilir. Beden boyu 63 cm de omuzlarda kalan 11’er cm’le bitilir.

KOLLAR:
Kollar için yapılan motifler beden şemasında gösterildiği gibi ortalanır ve kol evine dikilir.
Yaka etrafına pıtırcık, kol ve etek ucuna 3 trabzanlı pıtırcık oyası yapılır.
Tepkiler:

0 yorum:

Unordered List

Blog Archive

Social Icons

Featured Posts

Most selected posts are waiting for you. Check this out

Followers

Text

Featured Posts

sponsor bağlantılar

Comments

Recent Posts

Popular Posts

Sponsor bağlantılar

ÖRGÜVİDEOLARI